|

Dakveiligheid

Binnen onze onderneming houden wij ons vanzelfsprekend bezig met veiligheid bij het werken op hoogte. Die veiligheid moet door een gebouweigenaar gewaarborgd worden voor eenieder die actief is op het dak. De arbo-wetgeving biedt niet alleen bescherming voor de dakdekker, maar ook voor de airco-monteur, de timmerman en de glazenwasser die op hoogte aan het werk zijn.

ADAKTIS is dé specialist op het gebied van dakveiligheid

Wij adviseren, realiseren en onderhouden dakveiligheidsvoorzieningen om het risico op (door)valgevaar uit te sluiten. Vanuit onze vestiging in Groningen zijn we actief met speciaal opgeleide werknemers in heel Nederland. Tot onze opdrachtgevers rekenen we zowel bedrijven en instellingen als overheden. Bijvoorbeeld: woningbouwverenigingen, gemeenten, zorginstellingen, verzekeraars, vastgoedbeheerders, vve’s en musea.

Het werkterrein van ADAKTIS omvat het inventariseren van de risico’s, het adviseren over de beste mogelijkheden en het aanbrengen, inspecteren en onderhouden van complete dakveiligheidssystemen. De systemen worden geleverd, gemonteerd en beproefd conform alle geldende normen.

Wilt u weten welke vorm van dakveiligheid de beste optie is voor uw dak(en)? Wilt u het risico voor uw dakbetreding in kaart gebracht zien? Neem contact met ons op! 050 313 20 11
dakveiligheidssysteem
dakveiligheid
dakrandbeveiliging
dakveiligheid Gébé
dakveiligheid kooiladder veilige dakbetreding