ADAKTIS Dakwerken gaat voortaan verder als Van Venrooy Dakbedekking

Geachte lezer,

Met ingang van 21 maart 2017 gaat ADAKTIS verder als Van Venrooy Dakbedekking.

adaktis van venrooy2

ADAKTIS Dakwerken was 50 jaar een begrip in de noordelijke provincies. Een goed bedrijf dat stond voor kwaliteit, degelijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Door een samenloop van omstandigheden is het bedrijf de afgelopen jaren in een neerwaartse spiraal beland. Van Venrooy Dakbedekking, met vestigingen in Hoogeveen, Apeldoorn en Almere, heeft op 21-03-2017 het failliete bedrijf overgenomen. Door deze overname zal de dienstverlening aan de klanten van ADAKTIS gecontinueerd blijven.

ADAKTIS was altijd een zeer gerespecteerde collega in het Noorden van Nederland en werd gezien als een gedegen bedrijf met betrokken en goed opgeleide vakmensen. Door de overname zorgen wij ervoor dat er voor u, als opdrachtgever van ADAKTIS, praktisch niets verandert. U blijft verzekerd van dezelfde betrokkenheid, service, kwaliteit en vakmanschap. Door de overname zorgt Van Venrooy er ook voor dat de werkgelegenheid en het vakmanschap in de noordelijke provincies niet verloren gaat. Een groot deel van het personeel zal direct overgenomen worden. Maar wij hopen uiteraard dat de organisaties en gemeenten in het Noorden de overname ook een warm hart toedragen, zodat we meer vakmensen een goede toekomst kunnen bieden.

Voortaan zal ADAKTIS verdergaan als Van Venrooy Dakbedekking, vestiging Groningen. Oud-directeur Anne Hoekstra blijft, in een nieuwe functie, uw eerste aanspreekpunt en helpt daarnaast de overgang in goede banen te leiden. Alle lopende activiteiten en onderhoudscontracten zetten we voort zoals u gewend bent.

 

Voor nadere informatie:

Van Venrooy Dakbedekking

Hoofdvestiging Hoogeveen

tel 0528-268731

Wim en Ruud van Venrooy

 

Vestiging Groningen

tel 050-3132011

Anne Hoekstra

 

 logo van Venrooy

info@vanvenrooy.nl

www.vanvenrooy.nl

 

 

21 maart 2017
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn